Welkom! DVN Puntenplein is het spaarprogramma van Diabetesvereniging Nederland. Als loyaal lid van DVN en vaste klant van DVN winkel belonen wij je graag.

Op DVN Puntenplein vind je een groot assortiment producten voor verschillende leeftijden; van boeken, gezondheid en huidverzorging tot korting op een lidmaatschap.

Je betaalt jouw bestelling gemakkelijk met de punten die je spaart via DVN winkel. Niet voldoende punten om de bestelling mee te voldoen? Dan kan het restantbedrag met iDEAL worden betaald. Om een product te bestellen heb je een account nodig, welke je gemakkelijk hier kunt aanmaken. 

Wat kan ik met mijn spaarpunten op Puntenplein?

Als vaste klant van DVN Winkel ontvang je ieder kwartaal spaarpunten, deze kun je op Puntenplein inwisselen voor handige producten. Je ontvangt deze als je insulineafhankelijk bent en een volledige kwartaalbestelling hebt geplaatst. Let op! De punten ontvang je in een opwaardeermail, in het kwartaal nadat de bestelling is geplaatst (januari, april, juli en oktober). Je krijgt dus punten over het afgelopen kwartaal. DVN-leden die klant zijn bij DVN winkel en jaarlijks voor 50 euro of meer bestellen ontvangen aan het eind van het kalenderjaar (extra) spaarpunten ter waarde van de helft van het lidmaatschap (mits er geen betalingsachterstand is van het lidmaatschap). 

Jouw spaarpunten kun je onder andere inwisselen voor:

Klant worden?

Bestel je diabetes hulpmiddelen bij DVN winkel en profiteer van de volgende voordelen:

  • De zeer eenvoudig overstapservice
  • Een uitgebreid assortiment
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Onafhankelijk advies en informatie
  • Snelle levering en uitstekende service
  • Sparen via Puntenplein voor handige producten

Klant worden van DVN Winkel? Klik hier.

Lid worden?
Lid worden van Diabetesvereniging Nederland? Bekijk de voordelen.


Veel winkelplezier op ons Puntenplein!